Запознайте се с новата ви любима тениска за тренировка ! 

Чудите се с какво е по-различна ?

На първо място самата кройка-Fit e направена ,така че да подчертава тялото за ,което така усилено работим.

Изработена е от 100% памук- гаранция за високо качество и не на последно място комфорт при тренировка.

Щампата е изработена от изключително висококачествени материали-използвани основно в печата на спортни изделия поради голямата си издържливост.

Сигурни сме ,че вече си се представяте как обирате погледите с новата тениска в залата ,но нека предложим няколко съвета за употреба ,които ще гарантират че ще и се наслаждавате дълго време :

1.Тениската да се пере с хладка вода на температура –до 40градуса 

2.Щампата се глади обърната навътре ./Горещата повърхност на ютията би я увредила /.

Имате съмнение кой размер да изберете ? 

Препоръчителният вариант за да се ориентирате  е да измерите ширина и дължина ,както е показано на една от снимките /при всички случаи ще получите и съдействие по телефона при потвърждаване на поръчката/. 

А сега няколко думи за самия дизайн :

Всичко в живота ви върти около фитнеса? Влезнал си в фитнесджииския кръговрат ядене, спане и железа? Не можеш да си представиш и ден без тренировка ?Не си нарушавал режима от 2008г? Ти си точният човек за този модел тениска. Затвор звучи по добре от сако и панталон? С вратовръзката имаш чувството, че ще се обесиш и нямаш търпение, ако ти се е наложило да носиш, да я свалиш?Имаш 40 тениски и 1 риза /от бала /? Е, предлагаме ви комбинация между двете ти любими лежерно облекло и фитнес. Тениската демонстрира колко е важен за теб фитнесът и как не можеш д живееш без него, както без вода и сън. Наистина за нас фитнесът е начин на живот и начин на мислене. Щангата осмисля денят ти .Тя е твоят учител. Не можеш да си представиш месец без тренировка в ядене на junkfood? Е, ако все пак ти се наложи, не се разделяй поне с тениската, която да ти напомня на любимото занимание. Изработихме я само за вас отдадените фитнесджии- Вие сте биещото сърце на залата ! Бъди оригинален, бъди неповторим, разкрий себе си с нас и нашите страхотно-побъркващи предложения.


Остава само да завършите поръчката си и да се насладите на новата си придобивка , а ако имате въпроси сме винаги насреща да помогнем по телефон или мейл. Всяка направена поръчка ще бъде изпратена само ,след като е потвърдена по телефон .Не потвърдени поръчки не се изпращат. Ако желаете да промените или да добвите нещо към поръчката ще можете да го направите ,в разговора по телефона с наш служител.

Е .. Ще се видим в залата!

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

Тениска No Pain No Gain new

  • Код: Тениска No Pain No Gain new
  • Наличност: Налично
  • 19.90лв.
  • 18.00лв.


Налични опции


Бърза поръчка
The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.