Menu
Your Cart

С използването на този сайт, вие се съгласявате с изоползването и политиката на "бисквитки"!

https://reddogfitness.com/terms

RedDogFitness-Blog - фитнес зала RSS Feed

26 Aug Как да се върнем в залата след дълго отсъствие ?
0 3505
     Как да се върнем в залата след дълго отсъствие ?Знаете как става ! " Спирам само за отпуската да си почина по-качествено. Дори може на морето да потичам на плажа като на снимките от инстаграма на хората, когато са на море ... Свърши ли почивката..
19 Aug 7 Ползи от силовата тренировка
0 1618
7 Ползи от силовата тренировка1. Нивата на кръвната Ви захар ще бъдат  по-контролираниПроучвания от 2013г. насам твърдят, че силовата тренировка (вдигането на тежести) не само води до нарастване на силата, но също и че подобрява способността на тялот..
19 Aug 6 грешки във фитнеса които спират прогреса
0 677
                6 грешки във фитнеса които спират прогреса     1. Без план = без надежда Повечето хора обичат да планират, а други не. Понякога в живота трябва да приемем, че без карта е доста вероятно да се загубим  и това с двойна сила важи за трен..
12 Jun Какво е бодибилдинг?
daniel 0 6127
                      Какво е бодибилдинг?            Доброто, Лошото и Грозното в него.Бодибилдингът, просто казано, е изкуството да изградиш мускулесто, симетрично и визуално удовлетворително тяло. Различава се е от силовата тренировка по това, че ..
12 Apr 10 мотивиращи цитата
daniel 0 2822
10 цитата за тренировките, които ще Ви мотивират: 1.  " Желязото е най-добрият антидепресант, който познавам! Няма по-добър начин да се бориш със слабостта от това да ставаш по-силен. Веднъж щом тялото и ума се събудят и видят истинския си потенциал,..
06 Mar Как да се наслаждаваме на тренировките ?
daniel 0 1733
Как да се наслаждаваме на тренировките ?Имате ли един от тези познати, който просто обожава да тренира ? Някой, който се счупва от тренировки просто защото се отпуска с това ?Малко странно звучи, нали ?Защо някой сам ще пожелае да тренира като луд, д..
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)