Menu
Your Cart

С използването на този сайт, вие се съгласявате с изоползването и политиката на "бисквитки"!

https://reddogfitness.com/terms

RedDogFitness-Blog - тренировки RSS Feed

01 Sep Коронавирус криза и затворените фитнеси!
0 959
Докато корона вирусът продължава да всява паника в световен мащаб и да е причина за глобално притеснение, фитнесджиите или фитнес  ентусиастите също изпитват известни притеснения и затруднения да намерят отворен фитнес или някакъв начин да поддържат ..
29 Aug 10 типажа срещани във фитнеса   Описание на естествения им хабитат и обичайно поведение Част 1-ва:
0 2438
   10 типажа срещани във фитнеса Описание на естествения им хабитат и обичайно поведение Част 1-ва: №1 Пичът с полуповторенията Пичът  с полуповторенията е "вероятно спорно", един от най-големите бастуни, който може да срещнете във фитнеса. Използва ..
28 Aug Тестостеронът  - 7 начина да го повишим естествено
0 3742
        Тестостеронът- 7 начина да го повишим естествено Тестостеронът е изключително важен хормон за мускулен растеж, повишаване на силата и издържливостта. Здравите му нива  не само подобряват представянето в залата, но също и нивата на енергията, ..
20 Aug Как да изкараме пресата?   5 неща, които задължително трябва да имате предвид!
0 3088
Как да изкараме пресата? 5 неща, които задължително трябва да имате предвид! Ваденето на ясно дефинирани коремни мускули е фитнес целта на много от трениращите. За съжаление, плановете им да покажат пресата рядко се сбъдват. Защо?Има хиляди треньори,..
19 Aug 7 Ползи от силовата тренировка
0 1603
7 Ползи от силовата тренировка1. Нивата на кръвната Ви захар ще бъдат  по-контролираниПроучвания от 2013г. насам твърдят, че силовата тренировка (вдигането на тежести) не само води до нарастване на силата, но също и че подобрява способността на тялот..
19 Aug 6 грешки във фитнеса които спират прогреса
0 665
                6 грешки във фитнеса които спират прогреса     1. Без план = без надежда Повечето хора обичат да планират, а други не. Понякога в живота трябва да приемем, че без карта е доста вероятно да се загубим  и това с двойна сила важи за трен..
01 Aug Време е!
1 1811
Време е !Времето за промяна настъпва във всеки от нас ,в различен период и по различен начин. Най-често промяната, на която всеки  набляга е физическа -  да отслабне, да качи килограми или просто да изглежда по-добре. Щом мисълта за това е изплувала ..
12 Jun Какво е бодибилдинг?
daniel 0 5962
                      Какво е бодибилдинг?            Доброто, Лошото и Грозното в него.Бодибилдингът, просто казано, е изкуството да изградиш мускулесто, симетрично и визуално удовлетворително тяло. Различава се е от силовата тренировка по това, че ..
12 Jun Няколко причини да започнете да скачате на въже.
daniel 0 721
Няколко причини да започнете да скачате на въже.Ползи за фитнеса от скачането на въже.Скачането на въже е страхотно упражнение независимо дали е част от загрявката или е основно упражнение. Не е случайно, че боксьорите, които дискусионно са едни от н..
10 Jun Как да влезем във форма с ограничен бюджет ?
daniel 0 6264
Как да влезем във форма с ограничен бюджет ?Винаги когато чуя, че някой иска да влезе във форма, първото нещо, за което се оплаква е за правилното хранене и по-точно, че излиза доста скъпо. Да ядеш здравословно не означава, че трябва да оставяш по ед..
12 Apr 10 мотивиращи цитата
daniel 0 2799
10 цитата за тренировките, които ще Ви мотивират: 1.  " Желязото е най-добрият антидепресант, който познавам! Няма по-добър начин да се бориш със слабостта от това да ставаш по-силен. Веднъж щом тялото и ума се събудят и видят истинския си потенциал,..
12 Apr 4 Причини да изберем правилното облекло за тренировка.
daniel 0 286
Няколко Причини да изберем правилното облекло за тренировка.Чували сте фразата -обличай се за работата ,която искаш не за работата която имаш . Излиза ,че важи с пълна сила за фитнеса и за тренировъчното облекло. С други думи облеклото което избирате..
Showing 1 to 12 of 13 (2 Pages)