Menu
Your Cart

С използването на този сайт, вие се съгласявате с изоползването и политиката на "бисквитки"!

https://reddogfitness.com/terms

RedDogFitness-Blog - тренировка RSS Feed

13 May Колко точно е полезно да тренираме?
daniel 0 702
Колко точно упражнения са полезни за теб ?30 мин. на ден? 4 пъти в седмицата?  24/7? Ето едно кратко ръководство за това кое е добре и кое не чак толкова: Благодарение на бързото развитие на науката и медицината, отговорите на много въпроси са вече с..
13 May Най-добрите тениски, суичъри и шорти за тренировка
daniel 0 619
Най-добрите тениски, суичъри и шорти за тренировкаКогато става въпрос за подходящо фитнес облекло, не всяка материя или дизайн са създадени равни. Когато търсите удобни и функционални тениски, суичъри или шорти за вашата тренировка, уверете се, че те..
13 Sep Какви са вариантите за фитнес дрехи ? - техните плюсове и минуси
0 2041
Какви са вариантите за фитнес дрехи ? - техните плюсове и минуси                                                                            Чудите се с какво да изберете да тренирате, каква е разликата между материите и кройките на фитнес облеклото ?..
26 Aug Как да се върнем в залата след дълго отсъствие ?
0 3281
     Как да се върнем в залата след дълго отсъствие ?Знаете как става ! " Спирам само за отпуската да си почина по-качествено. Дори може на морето да потичам на плажа като на снимките от инстаграма на хората, когато са на море ... Свърши ли почивката..
19 Aug 7 Ползи от силовата тренировка
0 1430
7 Ползи от силовата тренировка1. Нивата на кръвната Ви захар ще бъдат  по-контролираниПроучвания от 2013г. насам твърдят, че силовата тренировка (вдигането на тежести) не само води до нарастване на силата, но също и че подобрява способността на тялот..
19 Aug 6 грешки във фитнеса които спират прогреса
0 525
                6 грешки във фитнеса които спират прогреса     1. Без план = без надежда Повечето хора обичат да планират, а други не. Понякога в живота трябва да приемем, че без карта е доста вероятно да се загубим  и това с двойна сила важи за трен..
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)