Menu
Your Cart

С използването на този сайт, вие се съгласявате с изоползването и политиката на "бисквитки"!

https://reddogfitness.com/terms

RedDogFitness-Blog - бодибилдинг RSS Feed

13 Sep Умът владее тялото !  - Няколко джедайски трика, които ще ви дадат резултати!
0 1795
Умът владее тялото !  - Няколко джедайски трика, които ще ви дадат резултати!Живеем във време, в което изглежда, че всичко се основава на идеята да минем между капките, с по-малко усилия да изкараме максимални резултати. Преди нашето поколение предци..
01 Sep Франко Колумбо  Една бодибилдинг легенда ни напусна!
0 2368
                                    Франко Колумбо  Една бодибилдинг легенда ни напусна! Два пъти "Mr.Olympia", участник във "Стронгмен" състезания ... Франко Колумбо ни напусна на 30-ти август 2019г. Според информацията, е починал вследствие на инци..
01 Aug Време е!
1 1537
Време е !Времето за промяна настъпва във всеки от нас ,в различен период и по различен начин. Най-често промяната, на която всеки  набляга е физическа -  да отслабне, да качи килограми или просто да изглежда по-добре. Щом мисълта за това е изплувала ..
12 Jun Какво е бодибилдинг?
daniel 0 5242
                      Какво е бодибилдинг?            Доброто, Лошото и Грозното в него.Бодибилдингът, просто казано, е изкуството да изградиш мускулесто, симетрично и визуално удовлетворително тяло. Различава се е от силовата тренировка по това, че ..
12 Apr 10 мотивиращи цитата
daniel 0 2706
10 цитата за тренировките, които ще Ви мотивират: 1.  " Желязото е най-добрият антидепресант, който познавам! Няма по-добър начин да се бориш със слабостта от това да ставаш по-силен. Веднъж щом тялото и ума се събудят и видят истинския си потенциал,..
06 Mar Как да се наслаждаваме на тренировките ?
daniel 0 1413
Как да се наслаждаваме на тренировките ?Имате ли един от тези познати, който просто обожава да тренира ? Някой, който се счупва от тренировки просто защото се отпуска с това ?Малко странно звучи, нали ?Защо някой сам ще пожелае да тренира като луд, д..
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)