Menu
Your Cart

С използването на този сайт, вие се съгласявате с изоползването и политиката на "бисквитки"!

https://reddogfitness.com/terms

RedDogFitness-Blog - Фитнес RSS Feed

13 May Най-добрите тениски, суичъри и шорти за тренировка
daniel 0 1070
Най-добрите тениски, суичъри и шорти за тренировкаКогато става въпрос за подходящо фитнес облекло, не всяка материя или дизайн са създадени равни. Когато търсите удобни и функционални тениски, суичъри или шорти за вашата тренировка, уверете се, че те..
13 May Колко точно е полезно да тренираме?
daniel 0 834
Колко точно упражнения са полезни за теб ?30 мин. на ден? 4 пъти в седмицата?  24/7? Ето едно кратко ръководство за това кое е добре и кое не чак толкова: Благодарение на бързото развитие на науката и медицината, отговорите на много въпроси са вече с..
08 May Проблеми-решения
0 36
Проблеми – РешенияТези дни всеки гледа понатрупаните мазнинки в огледалото и се чуди как да ги свали за морето  /това естествено ако пандемията не ни донесе някоя изненада /.В следващите редове сме събрали няколко проблемни зони и предложения как да ..
13 Sep Умът владее тялото !  - Няколко джедайски трика, които ще ви дадат резултати!
0 1936
Умът владее тялото !  - Няколко джедайски трика, които ще ви дадат резултати!Живеем във време, в което изглежда, че всичко се основава на идеята да минем между капките, с по-малко усилия да изкараме максимални резултати. Преди нашето поколение предци..
13 Sep Какви са вариантите за фитнес дрехи ? - техните плюсове и минуси
0 2363
Какви са вариантите за фитнес дрехи ? - техните плюсове и минуси                                                                            Чудите се с какво да изберете да тренирате, каква е разликата между материите и кройките на фитнес облеклото ?..
08 Sep Най-добрите 7 добавки за начинаещи във фитнеса
0 2804
Най-добрите 7 добавки за начинаещи във фитнесаЗа средно статистическия фитнес ентусиаст или начинаещ бодибилдър, мисълта да вкараме хранителни добавки в диетата може да звучи малко объркващо. Поради разнообразието от толкова много видове хранителни д..
01 Sep Мляко от хлебарки - Новата суперхрана ?
0 376
Мляко от хлебарки – "новата суперхрана" ?Правилно прочетохте  - мляко от хлебарки. Знаете ги онези гадини, които според легендата, могат да преживеят ядрен апокалипсис. Според нова информация обаче те  са потенциален източник на нова суперхрана  или ..
01 Sep Коронавирус криза и затворените фитнеси!
0 1006
Докато корона вирусът продължава да всява паника в световен мащаб и да е причина за глобално притеснение, фитнесджиите или фитнес  ентусиастите също изпитват известни притеснения и затруднения да намерят отворен фитнес или някакъв начин да поддържат ..
01 Sep Стрес при 1ва тренировка във фитнеса ?
0 742
     Стрес при 1ва тренировка във фитнеса ?Ето няколко начина да го преборим ! Дали си нов в залата или  вече  си натрупал известен стаж във фитнеса, но си се отдал на повече от необходимата почивка, стъпването на ново в него може да е малко стресово..
01 Sep Как да си направим фитнес потник ?
0 1015
Как да си направим фитнес потник Хората, които тепърва тръгват на фитнес, са изправени пред жестоката действителност – никой не знае, че ходиш на фитнес и съответно не получаваш и грам от вниманието  и уважението, което заслужаваш. Разни хобити и 50-..
29 Aug 10 типажа срещани във фитнеса   Описание на естествения им хабитат и обичайно поведение Част 1-ва:
0 2458
   10 типажа срещани във фитнеса Описание на естествения им хабитат и обичайно поведение Част 1-ва: №1 Пичът с полуповторенията Пичът  с полуповторенията е "вероятно спорно", един от най-големите бастуни, който може да срещнете във фитнеса. Използва ..
26 Aug Как да се върнем в залата след дълго отсъствие ?
0 3522
     Как да се върнем в залата след дълго отсъствие ?Знаете как става ! " Спирам само за отпуската да си почина по-качествено. Дори може на морето да потичам на плажа като на снимките от инстаграма на хората, когато са на море ... Свърши ли почивката..
Showing 1 to 12 of 18 (2 Pages)