Прави ли ни любовта дебели ?

Да не си обвързан може да е малко стресиращо ... 

Плъзни на ляво, плъзни на дясно, лайкни това, пиши на онази, прати снимка на *** на  другата.

През цялото  време на съществуване човечеството не е имало повече начини за комуникация и връзка с другите, но се оказва, че това води до известно натрупване на стрес. Лесно е да намерим хора, с които да говорим, но с това обикновено идва и доброто, и лошото особено в социалните мрежи.

От друга страна,  животът  без половинка води със себе си и един друг вид стрес - да изглеждаш по-добре.

Знаете как е ! Животът е страхотен, лятото е в разгара си и изведнъж  гаджето ти пише - "Не съм достатъчно щастлива с теб " ... и айде отново си сам.

Нощите стават малко по-скучни. Търсиш старата компания да висите по кафенетата и така в един момент  се усещаш, че по време на връзката килограмчета са се натрупали, малко си  позанемарил линията на прическата и естествено си  разредил посещенията във фитнеса. 

Става ти ясно, че трябва да се започне сериозен тренировъчен режим. 

Започваш. Оправяш диетата. Фитнесът става вместо сряда и не знам кога – всеки ден точно в 18:00.

Постепенно килограмчетата падат. Виждаш нова мистериозна вена на ръката и ето така от нищото, животът пак е страхотен !

Това е сравнително опростяване на нещата, но знаете какво имам предвид.

Намери любовта – стани дебел ?  

Историята продължава ... минават няколко седмици и намираш " подходящата за теб" .  Усмихваш се повече, прекарвате време заедно, релаксирате. Напрежението да изглеждаш добре и да си нацепен взима да намалява. Далеч не е твое намерение да надебеляваш, но просто няма спешна причина да се убиеш от дисциплина в момента.

Любимите неща на една нова щастлива двойка е да  хапвате заедно, да разпускате, да празнувате ...  По този начин и движението става все по-малко .

Минават няколко месеца и се качваш на кантара - да цитирам изгряваща звезда от влогърите - "О ,чудо! "  Качили сте няколко килограма ! 

Кръговрат. 

И да,  любовта Ви прави дебели ! /В този смисъл./