Menu
Your Cart

С използването на този сайт, вие се съгласявате с изоползването и политиката на "бисквитки"!

https://reddogfitness.com/terms

Мотивация RSS Feed

13 May Колко точно е полезно да тренираме?
daniel 0 834
Колко точно упражнения са полезни за теб ?30 мин. на ден? 4 пъти в седмицата?  24/7? Ето едно кратко ръководство за това кое е добре и кое не чак толкова: Благодарение на бързото развитие на науката и медицината, отговорите на много въпроси са вече с..
13 May Най-добрите тениски, суичъри и шорти за тренировка
daniel 0 1023
Най-добрите тениски, суичъри и шорти за тренировкаКогато става въпрос за подходящо фитнес облекло, не всяка материя или дизайн са създадени равни. Когато търсите удобни и функционални тениски, суичъри или шорти за вашата тренировка, уверете се, че те..
08 May Проблеми-решения
0 36
Проблеми – РешенияТези дни всеки гледа понатрупаните мазнинки в огледалото и се чуди как да ги свали за морето  /това естествено ако пандемията не ни донесе някоя изненада /.В следващите редове сме събрали няколко проблемни зони и предложения как да ..
01 Sep Стрес при 1ва тренировка във фитнеса ?
0 714
     Стрес при 1ва тренировка във фитнеса ?Ето няколко начина да го преборим ! Дали си нов в залата или  вече  си натрупал известен стаж във фитнеса, но си се отдал на повече от необходимата почивка, стъпването на ново в него може да е малко стресово..
01 Aug Време е!
1 1874
Време е !Времето за промяна настъпва във всеки от нас ,в различен период и по различен начин. Най-често промяната, на която всеки  набляга е физическа -  да отслабне, да качи килограми или просто да изглежда по-добре. Щом мисълта за това е изплувала ..
12 Apr 10 мотивиращи цитата
daniel 0 2822
10 цитата за тренировките, които ще Ви мотивират: 1.  " Желязото е най-добрият антидепресант, който познавам! Няма по-добър начин да се бориш със слабостта от това да ставаш по-силен. Веднъж щом тялото и ума се събудят и видят истинския си потенциал,..
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)