Menu
Your Cart

С използването на този сайт, вие се съгласявате с изоползването и политиката на "бисквитки"!

https://reddogfitness.com/terms

Съвети,Класации,Интересно RSS Feed

13 Sep Умът владее тялото !  - Няколко джедайски трика, които ще ви дадат резултати!
0 1910
Умът владее тялото !  - Няколко джедайски трика, които ще ви дадат резултати!Живеем във време, в което изглежда, че всичко се основава на идеята да минем между капките, с по-малко усилия да изкараме максимални резултати. Преди нашето поколение предци..
13 Sep Какви са вариантите за фитнес дрехи ? - техните плюсове и минуси
0 2337
Какви са вариантите за фитнес дрехи ? - техните плюсове и минуси                                                                            Чудите се с какво да изберете да тренирате, каква е разликата между материите и кройките на фитнес облеклото ?..
01 Sep Прави ли ни любовта дебели ?
0 1734
                    Прави ли ни любовта дебели ?Да не си обвързан може да е малко стресиращо ... Плъзни на ляво, плъзни на дясно, лайкни това, пиши на онази, прати снимка на *** на  другата.През цялото  време на съществуване човечеството не е имало п..
01 Sep Коронавирус криза и затворените фитнеси!
0 982
Докато корона вирусът продължава да всява паника в световен мащаб и да е причина за глобално притеснение, фитнесджиите или фитнес  ентусиастите също изпитват известни притеснения и затруднения да намерят отворен фитнес или някакъв начин да поддържат ..
01 Sep Как да си направим фитнес потник ?
0 991
Как да си направим фитнес потник Хората, които тепърва тръгват на фитнес, са изправени пред жестоката действителност – никой не знае, че ходиш на фитнес и съответно не получаваш и грам от вниманието  и уважението, което заслужаваш. Разни хобити и 50-..
01 Sep Франко Колумбо  Една бодибилдинг легенда ни напусна!
0 2429
                                    Франко Колумбо  Една бодибилдинг легенда ни напусна! Два пъти "Mr.Olympia", участник във "Стронгмен" състезания ... Франко Колумбо ни напусна на 30-ти август 2019г. Според информацията, е починал вследствие на инци..
01 Sep Мляко от хлебарки - Новата суперхрана ?
0 364
Мляко от хлебарки – "новата суперхрана" ?Правилно прочетохте  - мляко от хлебарки. Знаете ги онези гадини, които според легендата, могат да преживеят ядрен апокалипсис. Според нова информация обаче те  са потенциален източник на нова суперхрана  или ..
28 Aug Тестостеронът  - 7 начина да го повишим естествено
0 3761
        Тестостеронът- 7 начина да го повишим естествено Тестостеронът е изключително важен хормон за мускулен растеж, повишаване на силата и издържливостта. Здравите му нива  не само подобряват представянето в залата, но също и нивата на енергията, ..
26 Aug Как да се върнем в залата след дълго отсъствие ?
0 3505
     Как да се върнем в залата след дълго отсъствие ?Знаете как става ! " Спирам само за отпуската да си почина по-качествено. Дори може на морето да потичам на плажа като на снимките от инстаграма на хората, когато са на море ... Свърши ли почивката..
20 Aug Как да изкараме пресата?   5 неща, които задължително трябва да имате предвид!
0 3140
Как да изкараме пресата? 5 неща, които задължително трябва да имате предвид! Ваденето на ясно дефинирани коремни мускули е фитнес целта на много от трениращите. За съжаление, плановете им да покажат пресата рядко се сбъдват. Защо?Има хиляди треньори,..
19 Aug 7 Ползи от силовата тренировка
0 1618
7 Ползи от силовата тренировка1. Нивата на кръвната Ви захар ще бъдат  по-контролираниПроучвания от 2013г. насам твърдят, че силовата тренировка (вдигането на тежести) не само води до нарастване на силата, но също и че подобрява способността на тялот..
19 Aug 6 грешки във фитнеса които спират прогреса
0 677
                6 грешки във фитнеса които спират прогреса     1. Без план = без надежда Повечето хора обичат да планират, а други не. Понякога в живота трябва да приемем, че без карта е доста вероятно да се загубим  и това с двойна сила важи за трен..
Showing 1 to 12 of 15 (2 Pages)