Как да си направим фитнес потник 


Хората, които тепърва тръгват на фитнес, са изправени пред жестоката действителност – никой не знае, че ходиш на фитнес и съответно не получаваш и грам от вниманието  и уважението, което заслужаваш. Разни хобити и 50-килограмови глисти те гледат като равен. " Адът на земята "...

Хората, поставени пред това чудовищно предизвикателство на волята, имат 2 варианта (реално 1 ). Първи вариант: ти си нацепено животно и без да ходиш на фитнес и всички го виждат, но тъй като тези мечти са само в страната сънищата няма да им отделяме време. Вариант номер 2: гледайте фокус сега! - купувате си фитнес дрешки поне хората да знаят, че сте в играта и така успявате да уловите прашинка от респекта на нацепените батки със скъпите фитнес парцалки. Най-добрият избор естествено е www.RedDogFitness.com, от където може да си вземете фитнес дрехи на добри цени, но днес ще погледнем едно по custom решение.

Всички знаем, че е яко да си вземеш фитнес тениска с някоя яка щампа, обаче още по-яко е да я унищожиш като се опиташ да си направиш от нея потник без ръкави! Повечето хора биха се запитали:  - " За какво ми е да си режа тениската, за да си направя фитнес потник като просто мога да си поръчам такъв " ?

Все пак  ние не сме повечето хора и на тъпи въпроси няма да отделяме ценно време, тъй като  можем да го прекараме в правене на бицепс с новия фитнес потник.

Да преминем към туториала реално:

Може би си мислите, че няма по-лесна работа от това да отрежеш едни ръкави ? Грешите !

Липсата на стратегически подход в подобно сериозно начинание е една от най-честите грешки на младия  и неопитен фитнесджия. Необходимо е да се подходи с  финес, план, стратегия и цял куп качества за перфектната фитнес тениска с изрязани ръкави. ... A.K.A новия Ви фитнес потник.

Тъй като едва ли притежавате тези качества, ще се наложи да ви направлява чистият мерак.  Хубавото на това е, че както има noob gains така и тук има голям шанс да ви се получи  добре в началото.

Мислете за създаването на този свръхестествен продукт като първия тест от вашето фитнес приключение, но всъщност това е моментът, в който героят създава своята бойна броня. И наистина ви уверявам, че когато стъпите във фитнеса за „сефте“ с хилавите си нетренирани ръчички, ще имате нужда от броня !

Няколко грешки, които ще се изкушим да допуснем.

Мислите си просто да отрежете ръкава отвън на шева и готово... 

НЕ! Не е готово!  Така ще изглеждате все едно сте нахлузили чувал за брашно понеже нямате пари за тениска, а  тук идеята е хората да знаят! Да знаят, че не просто имате пари за фитнес тениска ами и сте готови да я унищожите в името на винтидж фитнес визията си. Кураж и амбиция!  Накратко не трябва да режете навън от шева, но не трябва да режете и много навътре, защото ще ви се покажат зърната и ще заприличате на олигофрен, а от тези вече има много по фитнесите.

Друга честа грешка е да режете много надолу.

Мислите си: - Няма грешка! Хем малко гърди ще се виждат, хем малко от пресата и  всичко е "6 +" .

Не! Така ще изглеждате все едно много се напъвате за внимание, което е винаги неприятно. Трябва да излъчвате хладно превъзходство пред непросветените в тайнствата на фитнеса люде, а не да изглеждате все едно на всичко сте готови за малко внимание.

Перфектният разрез трябва да изглежда  така, че  ръкавите ви просто са паднали. Ей така изведнъж от страхопочитание към бицепса и от срам, че са го крили до сега! 

  Стъпка 1:

Намерете правилната фитнес тениска. За предпочитане от www.RedDogFitness.com  и си вземете 3-4, защото най-вероятно  голяма част от тях ще са за коша, след като ги започнете с ножицата.

Стъпка 2:

Обърнете тениската наобратно !

/Тук става магията !/

Причината да обръщате тениската е, че когато й отрежете ръкавите, плата леко ще се загъне навътре, а не навън при  обръщането й наобратно. Ако не го направите и режете без да я обърнете, ръбовете ще се щръкнат навън като скапан сандвич или купчина парцали до кош.


Стъпка 3:

Направете малък срез на единия ръкав близо до шева на фитнес тениската. Режете само едната част!  Не се опитвай да се правиш на герой и да режеш двете! Не си Арнолд !

Стъпка 4:

Повторете  от стъпка 1 до стъпка  3 на другия ръкав.

Не си и помисляйте, че вече имате фитнес потник!  До момента имате само развалена тениска.

Сега трябва да коригирате дълбочината на ръкава.

Перфектната дълбочина е грубо 8-10см от края на ръкава надолу . Отрязвате до там с лека парабола, която се влива в ръкава .


    Стъпка 5: Рязане на бието на врата.

Ако не сте сигурни в себе си може и да пропуснете

тази стъпка, защото има голяма вероятност да прецакате всичко  тук!

Иначе просто изрязвате точно до подгъва като пак тениската е обърната на вътре.

Стъпка 14:

Правите 4 серии по 12 бицепс пред всички с новия фитнес потник/тениска !

/Ако желаете точно от тази тениска да си направите потник може да я откриете в категория мъжки тениски и да използвате код FTNJVV за отстъпка ! /