Menu
Your Cart

С използването на този сайт, вие се съгласявате с изоползването и политиката на "бисквитки"!

https://reddogfitness.com/terms

RedDogFitness-Blog RSS Feed

13 Sep Умът владее тялото !  - Няколко джедайски трика, които ще ви дадат резултати!
0 1178
Умът владее тялото !  - Няколко джедайски трика, които ще ви дадат резултати!Живеем във време, в което изглежда, че всичко се основава на идеята да минем между капките, с по-малко усилия да изкараме максимални резултати. Преди нашето поколение предци..
13 Sep Какви са вариантите за фитнес дрехи ? - техните плюсове и минуси
0 1166
Какви са вариантите за фитнес дрехи ? - техните плюсове и минуси                                                                            Чудите се с какво да изберете да тренирате, каква е разликата между материите и кройките на фитнес облеклото ?..
08 Sep Най-добрите 7 добавки за начинаещи във фитнеса
0 1651
Най-добрите 7 добавки за начинаещи във фитнесаЗа средно статистическия фитнес ентусиаст или начинаещ бодибилдър, мисълта да вкараме хранителни добавки в диетата може да звучи малко объркващо. Поради разнообразието от толкова много видове хранителни д..
01 Sep Прави ли ни любовта дебели ?
0 1024
                    Прави ли ни любовта дебели ?Да не си обвързан може да е малко стресиращо ... Плъзни на ляво, плъзни на дясно, лайкни това, пиши на онази, прати снимка на *** на  другата.През цялото  време на съществуване човечеството не е имало п..
01 Sep Франко Колумбо  Една бодибилдинг легенда ни напусна!
0 1555
                                    Франко Колумбо  Една бодибилдинг легенда ни напусна! Два пъти "Mr.Olympia", участник във "Стронгмен" състезания ... Франко Колумбо ни напусна на 30-ти август 2019г. Според информацията, е починал вследствие на инци..
01 Sep Коронавирус криза и затворените фитнеси!
0 439
Докато корона вирусът продължава да всява паника в световен мащаб и да е причина за глобално притеснение, фитнесджиите или фитнес  ентусиастите също изпитват известни притеснения и затруднения да намерят отворен фитнес или някакъв начин да поддържат ..
29 Aug 10 типажа срещани във фитнеса   Описание на естествения им хабитат и обичайно поведение Част 1-ва:
0 1942
   10 типажа срещани във фитнеса Описание на естествения им хабитат и обичайно поведение Част 1-ва: №1 Пичът с полуповторенията Пичът  с полуповторенията е "вероятно спорно", един от най-големите бастуни, който може да срещнете във фитнеса. Използва ..
28 Aug Тестостеронът  - 7 начина да го повишим естествено
0 2980
        Тестостеронът- 7 начина да го повишим естествено Тестостеронът е изключително важен хормон за мускулен растеж, повишаване на силата и издържливостта. Здравите му нива  не само подобряват представянето в залата, но също и нивата на енергията, ..
26 Aug Как да се върнем в залата след дълго отсъствие ?
0 2060
     Как да се върнем в залата след дълго отсъствие ?Знаете как става ! " Спирам само за отпуската да си почина по-качествено. Дори може на морето да потичам на плажа като на снимките от инстаграма на хората, когато са на море ... Свърши ли почивката..
21 Aug Как да си осигурим дълготрайна победа във войната със затлъстяването ?
0 835
Как да си осигурим дълготрайна победа във войната със затлъстяването ?- "Не обичам зеленчуци". "Не мога да готвя". "Нямам време за тренировки". "Не мога да пазя диета."  -Обичате ли да ходите на работа? Дайте реалния отговор, не този, който би трябва..
20 Aug Как да изкараме пресата?   5 неща, които задължително трябва да имате предвид!
0 1124
Как да изкараме пресата? 5 неща, които задължително трябва да имате предвид! Ваденето на ясно дефинирани коремни мускули е фитнес целта на много от трениращите. За съжаление, плановете им да покажат пресата рядко се сбъдват. Защо?Има хиляди треньори,..
19 Aug 7 Ползи от силовата тренировка
0 738
7 Ползи от силовата тренировка1. Нивата на кръвната Ви захар ще бъдат  по-контролираниПроучвания от 2013г. насам твърдят, че силовата тренировка (вдигането на тежести) не само води до нарастване на силата, но също и че подобрява способността на тялот..
Showing 1 to 12 of 17 (2 Pages)