Menu
Your Cart

С използването на този сайт, вие се съгласявате с изоползването и политиката на "бисквитки"!

https://reddogfitness.com/terms

Ключодържатели Висулки Гривни

Model: Bodybuilderkeych
Уникален подарък за всеки фен на фитнеса  .Материал : Метална Сплав Тялото е твоя храм на силата.  Обичаш силата в теб. Тя е тази, която се разлива по кръвта ти . Тази,която те кара да вилнееш, да бъдеш себе си. Просто да тренираш истински и да харесваш това блаженство на преливаща ен..
14.90лв. 9.90лв. Ex Tax:9.90лв.
Model: Gold dumbbell
Всички преминаваме през трудни времена ,времена на борба ...Понякога всичко ,което ви е нужно, е нещо да ви напомни ,че можете да ''огънете щангата''.За тези ,за които да станеш още веднъж , след като си паднал ,да опиташ още веднъж ,след като си се провалял стотици пъти ,е въпрос на чест.То..
30.00лв. 19.90лв. Ex Tax:19.90лв.
Model: silverDumbbell
Искаш да си як ? Всички ти казват ,че живееш във фитнеса ,че си човека стомана? Можеш да вдигаш настроението почти колкото можеш да вдигнеш на лежанката? Клека ти е ненадминат ?   Човек, който не се отказва по никакъв начин и заради нищо? Това си именно ти?Предлагаме ти едно бижу ,допъл..
30.00лв. 19.90лв. Ex Tax:19.90лв.
Гривна с гиричка Live Lift черна
Hot -5 %
Model: Гривна с гиричка Live Lift черна
С постоянство ,усилие и ИНАТ..силата расте всеки ден – по малко ,стъпка по стъпка . За тези ,които разбират ,че ключът към успеха във фитнеса е да продължаваш да вървиш,да продължаваш да натискаш. Нищо не става по-лесно! Единственият начин е ние да станем по- силни! Тази гривна е направена, за да..
10.50лв. 10.00лв. Ex Tax:10.00лв.
Model: BodydiskKey
Ключодържател изработен от метална сплав - бодибилдър и тежест ...
8.60лв. Ex Tax:8.60лв.
Model: GoFIt2
Уникален подарък за всеки фен на фитнеса  .Материал : Метална Сплав ..
12.90лв. Ex Tax:12.90лв.
Model: strngbtfl1
Уникален подарък за всеки фен на фитнеса  .Материал : Метална Сплав ..
5.90лв. 5.60лв. Ex Tax:5.60лв.
Model: Колие Dumbbell
Да  гониш високи цели може да е трудно .Много често околните го правят още по трудно ,като постоянно ни заливат с своя негативизъм. Сигурно милион пъти си чувал изречения от типа - Фитнеса не е за всеки ; -Без ген нищо не става ; По добре да се откажеш ; и тн . Когато се опитат да ти влиаят със..
30.00лв. 20.00лв. Ex Tax:20.00лв.
Model: silicnpng
Силиконова гривна широка No pain No gain..
7.50лв. Ex Tax:7.50лв.
Showing 1 to 9 of 9 (1 Pages)